Visie en strategie

Intergrafipak streeft naar een voldoende rendement op de langere termijn in het kader van de continuïteit van de eigen organisatie en de relaties met afnemers.

Voor haar afnemers wil Intergrafipak een betrouwbare, creatieve en resultaatgerichte partner zijn bij de ontwikkeling en productie van een productenpakket bestaande uit doosjes, bijsluiters en zelfklevende etiketten. Gebaseerd op werkwijzen en procedures volgens aan de farmacie ontleende cGMP-regels staan de overeengekomen kwaliteit, hoge leverbetrouwbaarheid, korte doorlooptijden en klantgerichte dienstverlening centraal. Deze gaan principieel voor eigen efficiency en kostenbeheersing.

Als leverancier van een compleet productenpakket en logistiek partner voor in de eerste plaats de farmaceutische industrie, levert Intergrafipak haar productenpakket ook aan een aantal verwante branches als cosmetica en groensector met vergelijkbare logistieke eisen en wensen. Hierdoor worden creativiteit en productontwikkeling gestimuleerd en wordt bijgedragen aan spreiding van omzet.